Detectoare camere pentru siguranta in deplasare, la birou si acasa


0

Detectoarele de camere iti vor permite sa detectezi o camera de supraveghere ascunsa, precum si orice dispozitiv de interceptare. Detectoarele de camere ascunse sunt concepute pentru a oferi protectie impotriva interceptarii neautorizate a spatiilor, de exemplu, intr-un birou, apartament, hotel etc., prin detectarea activitatii unui semnal de frecventa radio intr-o gama larga de frecvente de la 1 megaherti la 6,5 ​​gigaherti. 

Oricare dintre modelele de detectoare camere din magazinul online smtsol.ro te ajuta sa detectezi camerele ascunse sau camuflate in obiecte obisnuite si simple la prima vedere, precum: un tablou, un ceas, un radio, un televizor, un detector de incendiu, un gratar de ventilatie, un prelungitor  etc.

Detectoare camere – Principiul de functionare

Detectoarele de camere ascunse pot detecta un semnal de frecventa radio de la surse ascunse de supraveghere (camere video fara fir) si interceptari (microfoane spion), precum si sa detectezi vizual stralucirea lentilelor camerei, folosind un IR lentila laser (chiar si atunci cand dispozitivele sunt oprite). 

Un scaner cu frecventa radio cu banda larga, este utilizat pentru a detecta semnalele radio de la dispozitivele si transmitatoarele de interceptare. Pentru a imbunatati capacitatile de scanare, exista o antena telescopica retractabila. 

Cele mai citite articole

Cand sunt detectate dispozitive de supraveghere ascunse, detectorul trimite automat un semnal sonor sau vibrational. Dispozitivul este compact, usor si convenabil, functioneaza atat autonom, cat si din retea si iti va permite sa protejezi intimitatea casei, a biroului si a spatiilor in care au loc intalniri de afaceri.

Dispozitivul si functionarea detectorului

Cand este detectat un semnal RF, indicatoarele rosii de pe panoul frontal ale detectoarelor de camera se aprind. Numarul de indicatoare intermitente (cinci dintre ele in total) indica puterea semnalului sau apropierea de sursa de radiatie radio. 

Pentru a restrange zona de cautare, trebuie sa reduci nivelul de sensibilitate. Raza de detectie a semnalului de radiofrecventa depinde de puterea emitatorului: cu o putere a emitatorului de 50 – 200 mW, raza de detectie este de 0,3 – 0,5 m; cu o putere a emitatorului de 300 – 600 mW, raza de detectare este de 1,0 – 2,0 m; cu o putere a emitatorului de 800 – 1200 mW, raza de detectare este de 3,0 – 10,0 m. 

Pentru scanarea vizuala, trebuie sa apesi butonul LED (apoi LED-urile rosii de pe partea din spate se aprind) si sa inspectezi camera printr-o fereastra cu un filtru de lumina rosie. Lentilele camerei vor fi afisate ca puncte rosii stralucitoare. 

Cele mai citite articole


Like it? Share with your friends!

0
Torok

0 Comentarii

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *