Ținuta casual: Cum să o accesorizezi pentru a ieși din anonimat


0

O pereche de blugi, o bluză sau un tricou, un palton și o pereche de pantofi sport. Sau o fustă purtată tot cu un tricou și o pereche de pantofi sport. Ori poate o rochie feminină, combinată cu o geacă de blugi și teniși. Sunt ținute simple, casual, pe care cu siguranță le-ai purtat cel puțin o dată. Sunt confortabile, ușor de făcut și îți permit să profiți din plin de piese ce nu lipsesc din garderoba niciunei femei.Popularitatea acestui tip de ținute vine însă și cu un dezavantaj: este mai greu să ieși în evidență când le porți. Vrei să știi cum poți continua să te bucuri de ținuta casual preferată, dar în același timp să ieși din anonimat? Continuă să citești pentru a descoperi câteva soluții rapide, simple și eficiente. 

Poartă ochelari de marcă, în tendințe

O pereche atent aleasă de ochelari de soare de marcă te poate ajuta să ieși din anonimat mai repede decât te-ai fi așteptat. Orice model din colecția de ochelari de soare Ray Ban damă, de exemplu, poate transforma o ținută obișnuită într-una care atrage priviri admirative, iar asta foarte repede.

Pentru a te bucura din plin de efectul unui astfel de accesoriu, ține cont de tendințele curente în materie de ochelari de soare. Explorează gama de ochelari de soare pentru femei și alege un model în vogă, dar care, în același timp, se potrivește formei feței tale, stilului tău personal și personalității tale.

Nu știi unde găsești cele mai noi colecții de ochelari de soare? În magazinul Lensa din Brăila

Alege câteva bijuterii îndrăznețe

Bijuteriile, accesoriile preferate ale multora dintre noi, reprezintă o altă modalitate pe cât de simplă, pe atât de eficientă, de a transforma complet o ținută casual. Nu contează dacă porți blugi și un tricou simplu, adăugarea unei perechi de cercei sau a unui colier cu design interesant poate face diferența între o ținută obișnuită și una cu personalitate.

Cele mai citite articole

Nu te teme să experimentezi. Poate fi vorba de un colier statement, un inel masiv sau chiar o brățară cu pietre colorate. Bijuteriile neconvenționale, îndrăznețe, te vor scoate repede din anonimat, indiferent de ce articole vestimentare alegi în ziua respectivă.

Nu ieși din casă fără o geantă interesantă

Geanta este un accesoriu esențial, care nu numai că îndeplinește un rol practic, dar poate și să scoată în evidență personalitatea și stilul tău. Nu există o modalitate mai ușoară de a scoate din anonimat o ținută casual decât prin alegerea unei genți interesante. 

Poate fi vorba de o geantă cu flori, una în culori vii ori una cu un design inedit. Important este să-ți complimenteze ținuta și, în același timp, să o transforme într-un mai interesantă. Dacă este și suficient de încăpătoare pentru a putea găzdui toate lucrurile fără de care nu poți ieși din casă, atunci primește un punct în plus. 

Adaugă o eșarfă colorată

Adăugarea unei eșarfe colorate poate transforma o ținută casual din una banală în una care să atragă atenția. Legată în jurul gâtului sau în păr, o eșarfă poate adăuga foarte repede ținutei tale acea pată de culoare care îi lipsea, acel ceva care va atrage toate privirile și complimentele celor din jur. Alege o eșarfă în culorile preferate și experimentează cu diverse stiluri de legare a acesteia. 

Accesorizarea este secretul transformării unei ținute banale într-una interesantă, care să-ți reflecte din plin personalitatea. Folosește-te de elemente distinctive precum o pereche atent aleasă de ochelari în tendințe, o bijuterie statement, o geantă cu design inedit ori o eșarfă în culori vii pentru a scoate din anonimat acele articole vestimentare basic, atât de confortabile, dar care au nevoie de puțin ajutor pentru a compune o ținută ce nu va trece neobservată!

Cele mai citite articole


Like it? Share with your friends!

0
Torok

0 Comentarii

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *