Usturoiul – proprietati
Istoria si utilizarea usturoiului Usturoiul (Allium sativum) este o planta care a captat atentia omenirii de mii de ani, nu doar pentru aroma sa distincta,...
Istoria si utilizarea usturoiului Usturoiul (Allium sativum) este o planta care a captat atentia omenirii de mii de ani, nu doar pentru aroma sa distincta,...
Ce este acidul hyaluronic? Acidul hyaluronic este o substanta naturala prezenta in corpul uman, in special in tesuturile conjunctive, piele si ochi. Este un glucosaminoglican,...
Beneficiile Nutriționale ale Smeurei Smeura este un fruct delicios și versatil, cunoscut nu doar pentru gustul său savuros, ci și pentru proprietățile sale nutritive impresionante....
Valoarea nutritiva a bananei Bananele sunt printre cele mai consumate fructe din lume, in parte datorita valorii lor nutritive ridicate. Acestea sunt o sursa excelenta...
Originea si istoria lavandei Lavanda, o planta cu o istorie bogata, si-a castigat un loc de cinste in inimile iubitorilor de frumusete si ingrijire a...
Ghimbirul si istoria sa Ghimbirul este o planta cu o istorie bogata si fascinanta, fiind folosit de mii de ani atat in scopuri culinare, cat...
Scurt istoric si utilizari traditionale ale scortisoarei Scortisoara a fost folosita de mii de ani atat in scopuri culinare, cat si medicinale. Originara din Sri...
Despre mierea de tei Mierea de tei este un tip de miere monoflorala, ceea ce inseamna ca este produsa in mare parte din nectarul florilor...
Originea si istoria uleiului de oregano Uleiul de oregano a fost folosit de secole ca remediu natural pentru diverse afectiuni. Originar din regiunea mediteraneana, oregano...
Beneficiile consumului de prune Prunele sunt fructe delicioase si nutritive care au fost consumate de secole datorita numeroaselor lor beneficii pentru sanatate. Aceste fructe sunt...