Reușește Simeone surpriza? Ce șanse are Atletico Madrid la titlu


0

Reușește Simeone surpriza? Ce șanse are Atletico Madrid la titlu

Atletico Madrid a fost singurul club care a reușit să oprească, uneori, dominația totală a celor de la Real Madrid și FC Barcelona în La Liga. Chiar dacă granzii antrenați, în prezent, de Carlo Ancelotti și Xavi Hernandez au dominat categoric competiția în ultimii 20 de ani, Atletico a reușit să ofere, periodic, speranțe fanilor neutri că lucrurile pot sta și altfel în campionatul Spaniei.

În acest sezon, Atletico își propune din nou să câștige campionatul, după ce a reușit această performanță ultima oară în 2021. Sub conducerea lui Diego Simeone, formația din Madrid și-a construit o bijuterie de stadion și a reușit să câștige campionatul și în 2014, după o pauză de 18 ani. Ce șanse le dau, totuși, bookmakerii celor de la Atletico, în acest sezon?

Atletico Madrid, a treia favorită la titlu în La Liga

Rivala locală a celor de la Real Madrid este considerată a fi cea de-a treia favorită la titlu în La Liga, după 10 etape disputate. În ziua redactării articolului, Atletico se află doar pe locul 4 al clasamentului, în urma celor de la Real Madrid, Girona și FC Barcelona. Dacă prezența Realului și a celor de la FC Barcelona pe podium nu este o surpriză, cu siguranță surprinde poziționarea celor de la Girona atât de sus în clasament. Totuși, cei care plasează un pariu pe meciurile din La Liga pot observa că Girona este considerată de către bookmakeri drept o revelație care va pierde din turație. Cota echipei pentru care evoluează și Aleix Garcia, fost fotbalist la Dinamo, la câștigarea titlului este una uriașă, de 67,00! Firește, dacă echipa din nord-estul Cataloniei își va păstra forma excelentă pe parcursul sezonului, această cotă ar putea scădea.

Cele mai citite articole

O variantă mult mai interesantă și plauzibilă chiar și pentru pariorii cărora le place să riște sume pe cote mari este cea de a miza pe Atletico Madrid la campionat. Elevii lui Diego Simeone sunt cotați, după mai bine de un sfert din campionat, cu 8,00 la cucerirea titlului! Atletico a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate face astfel de surprize, iar în prezent are câteva argumente să reediteze performanța din 2021. Este vorba despre:

  • Diego Simeone – cel mai bine plătit antrenor din lume este rege la Atletico Madrid, acolo unde face tot ce își dorește. Simeone nu l-a mai vrut pe Joao Felix, iar portughezul a fost împrumutat la FC Barcelona. Așadar, nu se pune problema unui lider absolut. În plus, Simeone este și un tactician de excepție.
  • Antoine Griezmann – francezul este al doilea golgheter al campionatului, după 9 meciuri, cu 7 goluri înscrise. El se simte ca acasă la Madrid, acolo unde a revenit după experiența eșuată la FC Barcelona. În plus, Griezmann este ajutat și de Alvaro Morata, atacantul spaniol care a marcat și el de cinci ori în primele 5 etape.
  • Diferența minimă de puncte – Atletico Madrid a adunat 22 de puncte în 9 meciuri, cu trei mai puține decât liderul Real Madrid. Astfel, cu o victorie în restanță, echipa lui Simeone poate egala liderul!

În concluzie, dacă ești pasionat de pariuri, mizează pe Atletico în mod responsabil și profită de cota excelentă pe care o au madrilenii la titlu. Nu uita că valoarea ei poate să se modifice pe parcursul sezonului!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Comments

comments


Like it? Share with your friends!

0
Torok

0 Comentarii

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte