Locuiești la casă? Iată 3 modificări pe care să NU le faci pe timpul verii


0

Vara pare cel mai bun anotimp de a face schimbări în locuință, mai ales atunci când stai la casă, iar vremea îți permite să-i aduci diverse îmbunătățiri, indiferent că este vorba despre unele interioare sau exterioare. Cu toate acestea, unele dintre alegeri s-ar putea să nu fie cele mai inspirate din mai multe motive.

Ce modificări este indicat să nu faci pe timpul verii atunci când locuiești la casă? Află din acest articol.

Schimbări mai puțin inspirate pentru locuința ta pe care ar trebuie să le eviți în timpul verii

1. Electronicele și electrocasnicele care răcesc

Frigider, congelator, ladă frigorifică sau aer condiționat – iată 3 echipamente care cu siguranță au nevoie să fie schimbate la o perioadă de câțiva ani. Doar că atunci când te gândești să le înlocuiești, este recomandat să eviți să faci acest lucru în timpul verii, atunci când ai de ales. În primul rând, deoarece prețurile acestora cresc destul de mult datorită cererii, iar în al doilea, personalul specializat care le poate monta este destul de greu de găsit din același motiv, astfel că poți aștepta destul de mult până să le poți folosi.  În schimb, te poți orienta către modificări pe care ar trebui să le faci în timpul sezoanelor mai reci, ceea ce îți poate aduce diverse economii.

2. Construcția unei terase

Terasa este una dintre cele mai bune schimbări pe care le poți face când vine vorba despre confortul tău și al familiei pe timpul verii. Dar o astfel de construcție ar trebui făcută înaintea venirii căldurii, când prețul materialelor de construcții pot crește datorită cererii mai mari și a celor care au proiecte asemănătoare.

Cele mai citite articole

Dacă tot dorești să faci anumite schimbări in curte, o idee este înlocuirea gardului clasic cu sistemele de automatizare cu porți culisante pentru confort sporit, mai ales că vremea este favorabilă pentru astfel de lucrări care nu sunt atât de indicate în sezonul rece, având o amploare mai mare. Iar la cameromania.com vei găsi unele dintre cele mai performante kituri personalizate, pliate pe caracteristicile curții tale.

3. Amenajările exterioare în culori care atrag atenția

Vara poate părea cea mai bună perioadă pentru a face schimbări în felul in care arată casa ta. Și pentru că vremea caldă te poate îmbia la culori vesele și mai stridente, ți se poate părea o idee bună să le folosești. Doar că acestea sunt de cele mai multe nenaturale, ceea ce va atrage atenția într-un mod mai puțin plăcut asupra locuinței tale.

Dacă îți dorești cu adevărat să faci o astfel de schimbare, este indicat să te orientezi către culori neutre, naturale și chiar finisaje care să nu iasă prea mult în evidență.

Schimbările în locuință sunt întotdeauna o idee bună și o investiție in confort. Atunci când le faci este bine să ții cont si de aspectele menționate mai sus sau să faci alte modificări mai utile, lăsându-le pe acestea pentru o dată ulterioară mai potrivită.

Sursa foto: cameromania.com

Cele mai citite articole


Like it? Share with your friends!

0
Torok

0 Comentarii

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *