Laptopuri de gaming sub buget: cele mai bune opțiuni la prețuri accesibile


0

Laptopuri de gaming sub buget: cele mai bune opțiuni la prețuri accesibile

Vrei să investești într-un laptop de gaming, însă dispui de un buget limitat? Ești în locul potrivit pentru a realiza cele mai inspirate alegeri, privind raportul calitate-preț pe care îl poate oferi un astfel de sistem. Vezi mai sunt care sunt recomandările noastre și comandă online cel mai potrivit laptop de gaming sub buget: 

Avantajele utilizării unui laptop de gaming sub buget

Avantajele utilizării unui laptop de gaming achiziționat cu buget redus sunt variate. Evident, acesta este mult mai accesibil din punct de vedere financiar, ceea ce înseamnă că te poți bucura de experiența unor jocuri video noi, fără a fi necesară o investiție foarte mare în sistem. Portabilitatea este un alt avantaj asociat acestor laptopuri. Fiind ușor de transportat și utilizat oriunde dorești, sunt ideale pentru tine, dacă obișnuiești să călătorești frecvent.

Cu toate acestea, utilizarea unui laptop de gaming sub buget poate avea și dezavantaje. Performanța sa poate este mai scăzută spre deosebire de laptopurile flagship pentru gaming, sau de sistemele desktop pentru jocuri video. Astfel, în cazul unor jocuri de ultimă generație, cu cerințe de sistem ridicate, pot exista dificultăți la rulare, ce afectează experiența de care te poți bucura.

Pentru că oferta de laptopuri pentru gaming este atât de variată, lucrurile se pot complica chiar din etapa de căutare, mai ales dacă nu ești familiarizat cu toate specificațiile tehnice ale unui astfel de device. De aceea, este indicat să ai acces la sfaturile avizate ale unor experți în domeniu, pentru a comanda online cu banii de care dispui cea mai bună soluție pentru nevoile tale:

1. Laptop Gaming Acer Predator Helios 300, Intel i9

Predator Helios 300 este un notebook de buget pentru gaming cu o structură robustă, ale cărui performante îți permit să te bucuri de jocurile video preferate. Dispune de un display IPS Full HD de 15.6″ / 144 Hz și este echipat cu un procesor Intel Core i9-11900H. Randamentul acestuia este susținut de memoria RAM 16GB DDR4 și de placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3080, 8GB. Acest laptop de gaming sub buget include un sistem integrat de stocare internă SSD PCIe NVMe de 512 GB.

Pentru și mai multe economii la bugetul de care dispui, poți comanda online același model, însă cu un GPU GeForce RTX 3060 sau 2070, variante de placă video ce pot oferi niveluri asemănătoare de performanță, în timpul jocului preferat. Aceste variante de laptop pentru gaming pot fi, de asemenea, echipate cu memorie RAM de 8GB sau 16 GB. 

2. Laptop Gaming HP OMEN 15, Ryzen 9

Cele mai citite articole

Spre deosebire de primul model de laptop prezentat, HP OMEN 15, Ryzen 9 are un design descris de linii mai cursive, însă materialele din care este realizată carcasa sunt la fel de rezistente. Ecranul IPS 15.6 ” Full HD cu care este echipat poate atinge o rată de reîmprospătare a imaginii de 144H Hz. Procesorul performant Ryzen 9 5900HX este susținut de memoria RAM.

Placa video de pe acest model de laptop pentru gaming este o NVIDIA GeForce RTX 3070 Max-Q dedicată, cu o memorie de 8GB. Spațiul de stocare SSD este de 512TB. Mai mult decât atât, datorită sistemului audio implementat pe acest laptop pentru gaming, ca urmare a colaborării cu Bang & Olufsen, te bucuri o claritate uimitoare a SFX-urilor generate în timpul jocului. 

3. Laptop Gaming Lenovo Legion 7, Intel i7

Acest model de Lenovo LEGION este o altă variantă foarte bună pentru tine, dacă dispui de un buget limitat. Laptopul este prevăzut cu un procesor Intel Core i7-11800H, dispune de o memorie RAM de 16 GB și include în structura sa un SSD de 1TB, pentru o viteză de transfer a datelor excelentă. Placă grafică dedicată este o NVIDIA GeForce RTX 3070 cu 8GB GDDR6. 

Laptopul de gaming sub buget Lenovo Legion 7, Intel i7 este echipat un monitor de 15.6″ și oferă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli ( IPS Full HD). De asemenea, rata de împrospătare de 144 Hz oferă un flux foarte cursiv al imaginilor din joc. Valoarea maximă a luminozității acestui display este de 500 nits.

La finalul acestui articol, este mult mai simplu să alegi un laptop de gaming performant, cu un cost de achiziție adaptat bugetului tău. Informațiile descoperite în rândurile de mai sus îți permit să identifici acum cele mai bune opțiuni, pentru a te putea bucura de jocurile preferate. Raportează-te la acest articol și optează apoi pentru cel mai bun raport calitate-preț!  

Cele mai citite articole


Like it? Share with your friends!

0

Sari la bara de unelte